Читај ми!

Временска прогноза - 26. јануар

Сутра облачно, местимично са снегом. Очекује се формирање и повећање снежног покривача. Ујутро на југу понегде и са обилном кишом. Биће ветровито. Јутарња температура од -1, највиша дневна до 5 степени. Слично време, и наредних дана.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

26.01.2021. Уторак: Облачно, местимично снегом уз мање повећање висине снежног покривача. Ујутро на југу  понегде и са кишом, локлно обилнијим падавинама. После подне на северу престанак падавина. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни.  Најнижа температура од -1 до 3, највиша од 2 до 5 степена. Упозорење:  Снег, формирање мањег снежног покривача. Количина падавина већа од 20 l/m² за 12h, вероватноћа 80%.

27.01.2021. Среда: Умерено до потпуно облачно, у централним и јужним крајевима понегде  краткотрајни слаб снег, на северу углавном суво. Ветар умерен, северозападни. Најнижа температура од -3 до 0, највиша од 2 до 4 степена.               

28.01.2021. Четвртак: Умерено облачно, ујутро и пре подне у централним и јужним крајевима понегде слаб снег, после подне суво и мало топлије. Увече на северу, а током ноћи и на западу и у централним крајевима јаче наоблачење, понегде мешовите падавине. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни, увече у скретању на југозападни. Најнижа температура од -5 до -1, највиша од 3 до 8 степени.

29.01.2021. Петак: Облачно местимично са кишом уз даљи пораст температуре. На планинама изнад 1000 м отапање снежмног покривача. Ветар слаб и умерен јужни и југозападни. Најнижа температура од -3 до 2, највиша од 6 до 13 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 30.01.2021. до 03.02.2021.)
Претежно облачно и топлије, повремена наоблачења с кишом, у вишим планинским пределима са снегом.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво