Читај ми!

Магла, сунце тек понегде накратко, планине осунчане цео дан

У већем делу земље магловито, тек понегде ће се средином дана накратко појавити сунце. Изузетак су планине које ће током читавог дана бити осунчане. Где буде магле, температура само 6 степени, а у осунчаним местима до 15.

Ујутру хладно, понегде слаб мраз. У нижим пределима, по котлинама и долинама река ујутро и током дана магла или ниска облачност. Средином дана понегде краткотрајно подизање магле. У брдско-планинским пределима претежно сунчано.

Ветар слаб, променљивог смера. Најнижа температура од -1 до 5, највиша од 6 у местима са маглом до 15 степени у сунчаним пределима.

Слично време и у уторак, само с малом разликом у температури. Најнижа од 0 до 6, највиша температура од 6 у местима с маглом, до 14 степени у сунчаним пределима.  

У среду, већи део дана у Војводини, по котлинама и дуж речних токова магла или ниска облачност, а понегде се очекује и слаба сипећа киша. У брдско-планинским пределима и у пределима без магле биће претежно сунчано.

Ветар слаб углавном југоисточни, на југу Баната и у Поморављу и умерен. Најнижа температура од 2 до 6, највиша од 10 до 14 степени.

У четвртак ујутро у нижим пределима и по котлинама магла или ниска облачност, понегде са сипећом кишом. Средином дана са сунчаним периодима, на планинама претежно сунчано.

Ветар слаб, променљив, на југу Баната и у Поморављу још ујутро умерен, а затим у слабљењу. Најнижа температура од 1 до 6, највиша од 10 до 14 степени. 

Облачно и тмурно биће и у периоду од 13. до 17. новембра. Понегде ће сипити и киша, осим у брдско-планинским пределима, где се очекује претежно сунчано време. 

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво