Временска прогноза - 31. март

Хладно и облачно местимично с падавинама. Очекују се киша, суснежица и снег који ће се током вечери и ноћи интензивирати. Највиша температура 8 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)
 

31.03.2020. Уторак: Хладно, ујутру понегде са слабим приземним мразем. На северозападу после облачног јутра, током преподнева разведравање. У осталим пределима Србије облачно, пре подне на западу и југозападу, а после подне и у осталим пределима источне, централне и јужне Србије местимично са падавинама, у нижим пределима кишом и суснежицом, у брдско-планинским са снегом. Увече и током ноћи очекује се интензивирање падавина и снег и у нижим пределима уз стварање, а на планинама повећање снежног покривача. Дуваће слаб и умерен северни и северозападни ветар, на истоку и у Војводини повремено јак. Најнижа температура од 0 до 5, а највиша од 2 до 8 степени. Упозорење, потенцијално опасна појава: Влажан снег са формирањем / повећањем мањег снежног покривача, вероватноћа 90%.

01.04.2020. Среда: Ујутро слаб мраз. На северозападу претежно сунчано, у осталим крајевима облачно са снегом, понегде и суснежицом. Дуваће слаб и умерен северни ветар. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша дневна од 1 до 6, а на северу Војводине до 10 степенни. Упозорење, потенцијално опасна појава:Tmin<0°C, вероватноћа 90%. Влажан снег са формирањем / повећањем мањег снежног покривача, вероватноћа 80%

02.04.2020. Четвртак: Ујутро слаб мраз. Током дана постепено разведравање уз скретање ветра на југоисточни правац. Најнижа температура од -4 до 1, а највиша од 4 на југоистоку до 13 степени на северозападу Србије. Упозорење, потенцијално опасна појава: Tmin<0°C, вероватноћа 90%.

03.04.2020. Петак: Ујутро понегде слаб мраз. Током дана претежно сунчано. Дуваће слаб до умерен југоисточни ветар. Најнижа температура од -3 до 3, а највиша од 9 до 14 степени. Упозорење, потенцијално опасна појава: Tmin<0°C, вероватноћа 90%. 

Прогноза временa за наредних пет дана (од 04.04.2020. до 08.04.2020.)
Наредних дана постепено топлије са дужим сунчаним интервалима и углавном суво

 
петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво