Временска прогноза - 25. март

Снег којег су многи остали жељни ове зиме изгледа да је решио да нам се одужи на почетку пролећа. Овако ће падати бар до сутра вече, а онда слабије све до петка. Почетком следеће седмице враћа нам се пролеће а до тада биће и ветра и падавина, а температуре ујутру од минус три до највише 4 степена током дана. Зима која се вратила у Србију, одагнала је последњу жељу да боравимо напољу, па се може рећи да нам време иде на руку.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

25.03.2020. Среда: Облачно, местимично са снегом уз мање повећање висине снежног покривача После подне постепено слабљење и краткотрајни престанак снега. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак источни, југоисточни, на југу Баната са олујним ударима. Најнижа температура од -3 до 0, највиша дневна од 0 до 4. Упозорење: Мање повећање висине снежног покривача, Удари ветра > 17 m/s вероватноћа 95%. 

26.03. 2020. ЧетвртакУмерено до потпуно облачно и топлије, па се у већини места очекује прелазак снега у кишу, осим на планинама. Ветар слаб и умерен источни и југоисточни, на истоку и у Подунављу повремено и јак. Најнижа температура од -2 до 0, највиша дневна од 5 до 9 степени. Упозорење: Поледица или залеђивање мокрих површина, Удари ветра > 17 m/s вероватноћа 95%.

27.03.2020. ПетакУмерено до потпуно облачно и још мало топлије, на северу суво, у јужним и централним пределима местимично са кишом, на високим планинама са снегом, уз постепен престанак падавина. Ветар слаб и умерен источни и југоисточни, на истоку и у Подунављу повремено и јак. Најнижа температура од 0 до 4 , највиша дневна од 9 до 14 степени.

28.03.2020. Субота: Променљиво облачно, још топлије. Ветар слаб, променљив. Јутарња температура од 2 до 5, највиша дневна од 11 до 16 степени. Услед високе температуре очекује се интензивно топљење снега на планинама. Упозорење: Отапање снежног покривача, вероватноћа 90%

Прогноза временa за наредних пет дана (од 28.03.2020. до 01.04.2020.)
Променљиво облачно и углавном суво са температурама око просечних вредности, крајем периода свежије.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво