Временска прогноза - 25. фебруар

Сунчано и топлије за 5 до 7 степени. Највиша температура од 15 до 20 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појавe
(извор: РХМЗ)

25.02.2020. Уторак: Ујутро понегде слаб мраз, по котлинама краткотрајна магла. У току дана претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 6, највиша од 15 до 20 степени.

26.02.2020. Среда: Постепено наоблачење местимично с кишом, у току ноћи на високим планинама са снегом. На југоистоку земље углавном суво. Ветар слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни и југозападни, после подне и увече у скретању на северозападни. Најнижа температура од 2 на југу до 10 на северу, највиша од 12 на северу до 18 на истоку и југоистоку.   

27.02.2020. Четвртак: Облачно, ветровито и хладније, местимично с кишом, у брдско-планинским са снегом. Ветар умерен и јак, северозападни. После подне и увече престанак падавина и краткотрајно разведравање. Најнижа температура од 2 до 5, највиша од 6 до 9 степени.    

28.02.2020. Петак: Претежно облачно, понегде слаба киша, у вишим планинским пределима слаб снег. Ветар слаб и умерен, југозападни и западни. Најнижа температура од 1 до 6, највиша од 8 до 13 степени.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво