Упозорење РХМЗ-а на пљускове и непогоде

Републички хидрометеоролошки завод упозорио је да ће у току дана на крајњем југозападу Србије бити пљускова и грмљавине, који ће понегде бити праћени јаким и олујним ветром, градом и већом количином падавина.

На северу Србије очекује се суво време уз постепено разведравање. У осталим крајевима облачно и свежије са кишом и пљусковима, који ће на крајњем југозападу бити праћени грмљавином и јаким и олујним северозападним ветром уз локално већу количину кише и градом.

Највиша температура од 18 до 24 степени. Увече и у току ноћи у свим крајевима разведравање.

РХМЗ наводи да ће сутра у Србији бити претежно сунчано.

Јутарња температура од девет до 14 степени, највиша дневна од 22 до 26 степени. 

Ветар ће бити слаб и умерен, северозападни.

У петак и у суботу пре подне биће суво са сунчаним интервалима.

Од средине дана на северу, западу и југозападу очекује се наоблачење са кишом, пљусковима и грмљавином, које ће се до краја дана, током ноћи и у недељу проширити и на остале крајеве.

Обилне падавине очекују се у јужној половини земље.

Од понедељка ће бити променљиво са ређом појавом кише и пљускова са грмљавином, а температура ће бити мало испод и око просечних вредности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво