Читај ми!

Пожар под контролом

Пожар у Ибарској клисури је у потпуности под контролом, јавља дописник РТС-а. Ватрогасци из Краљева и радници Србија шума сутра ће наставити са гашење последњих жаришта.

Пожар у Ибарској клисури у потпуности је под контролом. Сутра ће на терену бити само ватрогасне службе Краљева и Србија шума, које ће угасити и последња жаришта, јавља дописник РТС-а.

На терену од јутрос је више од сто ватрогасаца и радника "Србија шуме", а чим временски услови дозволе, ватру ће гасити и хеликоптер МУП-а Србије.

Ватрена стихија која је у месту Добре стране избила пре пет дана, уништила је више од 100 хектара ниског растиња и траве, а ватра још увек гори на око 70 хектара. Неприступачан терен и јак ветар отежавају гашење.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво