Чачани прикупљају новац за лечење суграђанке

Чачанска Канцеларија за младе, у сарадњи са неколико удружења грађана, организовала је на Градском тргу Хуманитарни базар како би прикупила средства за лечење тешко оболеле суграђанке Војке Јевтовић.

Тридесетдвогодишња Војка Јевтовић самохрана је мајка тринаестогодишњег дечака. Након лечења карцинома грлића материце од кога је оболела прошле године, стање јој се недавно погоршало, када је утвђено да се злоћудни тумор проширио на главу и друге делове тела.

Тренутно се налази на лечењу у истанбулској клиници каже Војкина сестра Гордана, где је примила прву терапију.

Процена је да је за Војкино лечење у иностранству потребно око 20 хиљада евра. Средства се прикупљају и преко рачуна али и путем ове акције, где је Канцеларија за младе у сарадњи са удружењем Ерудита организовала хуманитарни базар и аукцију. Удружења и грађани понудили су на продају своје умотворине, цвеће и храну .

И протеклог викенда Канцеларија за младе из Чачку на Градском тргу је органозовала хуманитарно фотографисање како би се помогло Војки. Том приликом је прикупљено око 70 хиљада динара, који су уплаћени на рачун младе суграђанке.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво