Читај ми!

Слика са потписом Жељка Обрадовића, остаје Нађи за успомену, иако је продата за њено лечење

Прикупљању помоћи за лечење четворогодишње Чачанке Нађе Ђеровић допринео је и најтрофејнији тренер Европе Жељко Обрадовић. Он је потписао своју слику која је продата на аукцији, али ће, на захтев купца, ипак припасти малој Нађи.

Рад Владице Миловановића Влајса нашао се на интернет аукцији у марту, када су власници кафеа који носи име чувеног Жоца за помоћ малој суграђанки, организовали хуманитарну акцију.

 

"Слика је продата. Продали смо господину Горану Бојовићу који живи у Канади, који је један, ако не и највећи хуманиста на овим просторима и који је донирао позамашну суму од 195.110 динара", каже Матија Самарџић, менаџер кафеа.

На његово инсистирање, додаје, слика је остала код нас и замолио нас је да ту слику поклонимо девојчици да јој остане као успомена на ову акцију.

Како би ова причљива и насмејана девојчица истрајала у својој борби и почела самостално да хода,  очекују је бројни третмани и лечење, али и операција у Америци за коју је потребно око 130.000 евра.

Милица Ђеровић, Нађина мама каже да њена дијагноза захтева константан рад.

"Ми просто не можемо да станемо. Ова акција нам пуно значи", каже Нађина мама.

Захвална је свима који су учествовали у акцији. "Ми ћемо  и наводи да ће новац који су добили од продаје слике искористити за рахабилитацију у Новом Саду на коју Нађа иде 10. маја". 

Ови Чачани желели су да помогну малој Нађи, али и подстакну друге да буду хумани и пошаљу СМС за њено лечење. Планирају нове акције и аукције на којима ће се уз слике вероватно наћи дресови и трофеји једног од најбољих тренера на свету Жељка Обрадовића.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво