Луковска и Пролом бања све привлачније за родитеље с малом децом

Луковска и Пролом бања су годинама најтраженије туристичке дестинације у Србији. Због богатства термоминералних вода и разноврсних садржаја, сезона траје током целе године. И ове зиме распуст ту проводе многи малишани из Србије и региона, највише из Македоније и Бугарске.

За именицу бања, уз Пролом и Луковску бању одавно се не везује слика људи којима су потребни искључиво здравствена помоћ и опоравак.

Ове бање привлаче све више младих гостију и родитеље с малом децом, тако да не чуди што су овога распуста препуне дечије граје и смеха.

Сви смештајни капацитети одавно су попуњени, јер су се домаћини потрудили да младим генерацијама, осим чистог ваздуха и нетакнуте природе,понуде разноврсне садржаје.

Посебно задовољство гостима представља купање у отвореним базенима, када напољу има снега, јер је вода температуре до 37 степени.

"Најмлађи имају свакодневно анимацију, забаву у дечјој играоници, где проводе време са професионалним васпитачима и аниматорима. Старији гости уживају не само у базенима, већ проводе доста времена у свету сауне, у ђакузи базенима са сланом водом. Користе овај ваздух и проводе један леп, породични, зимски одмор", рекла је Марина Цветковић из Пролом Бање.

Продужен распуст прилика је да многи продуже и боравак у бањи, а осим наше, овде распуст проводе и деца из региона, највише из Македоније и Бугарске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво