Конститутивна седница општине Медвеђа

На изборима одржаним у Медвеђи 8. септембра грађани су поверење дали листи СНС-СПС-Јединствена Србија, која је освојила 18 од укупно 25 одборничких места. Нову власт формирали су самостално.

Општину Медвеђа ће и у наредном четворогодишњем мандату водити Небојша Арсић из Српске напредне странке.Уз улагање државе у Сијаринску Бању предстоји и завршетак великог броја започетих пројеката.

„Нема села у којем се не раде путеви.Ми смо у претходном периоду урадили 130 км, у овој години 44, а радимо сад са машинама, малте не до сваке махале прилаз,малте не до сваке куће, циљ је да то и у наредној години наставимо, да будемо отворенији према грађанима", каже Арсић.

И на челу Скупштине општине без промена. Подршку одборника поново је добио најмлађи међу њима, двадесетдеветогодишњи туризмолог Милан Стевановић.

„Лично сматрам да не би требало да се делимо него да сви заједно радимо у интересу ових грађана", наводи стевановић и додаје да ће подједнако комуницрати и са грађанима и са одборницима.

Одборник Партије за демократско деловање, странке која је била у власти у протеклом сазиву није присуствовао гласању, док су два одборника коалиције Алтернативе за промене и Демократске партије током гласања били уздржани.

„Ја се надам да ће боља сарадња да буде на овом сазиву, а ви као странка која сте већи број гласова , нормално сад ви можете да формирате власт у целини", поручио је Фемија Бејић, одборник АП-ДП.

За заменике председника општине и председника Скупштине општине Медведја изабрани су Горан Ивановић и Горана Бајовић из српске напредне странке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво