Крушевац: Нове униформе за комуналне полицајце

Комплети нових летњих униформи уручени су данас припадницима Комуналне полиције у Крушевцу. Униформе су донација бившег градоначелника Крушевца Братислава Гашића.

Припадници комуналне полиције у Крушевцу први пут од формирања службе, пре осам година, добили су комплете нових униформи које су им свечано уручене у градској скупштини.

„Реч је о личној донацији бившег градоначелника Братислава Гашића , који је испунио обећање дато у јануару. За све припеднике обезбедио је нову летњу униформу", рекла је Јасмина Палуровић градоначелница Крушевца и додала: „Добили су комплетно све што им је потребно, што их чини видљивим и препознатљивим - мајце , панталоне, подјакне, јакне, обућу."

Захваљујући се на донацији у име двадесет и шесторо колега, међу којима су и три даме, Зоран Миленковић је нагласио да опремљеност комуналне полиције игра важну улогу у теренском раду и истакао да ће се и надаље трудити да служе свом граду и суграђанима.

Према речима Братислава Гашића, директора БИА, који се на челу Града Крушевца налазио од 2012. до 2014. године , посао који комунална полиција обавља у многоме доприноси уређеном изгледу града који ће ове године прослављати 630 година од Косовског боја и низ значајних јубилеја што захтева сређен јавни простор.

На састанку са градским руководством најављена је и набавка нове зимске опреме за комуналну полицу у складу са стандардима службе, али и значајни инфраструктурни радови.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво