Читај ми!

Момировић: Oбилазница око Београда биће завршена до краја марта

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић изјавио је током обиласка радова на обилазници око Београда, да очекује да последњег дана марта 2023. радови буду потпуно завршени.

"Очекујем да у наредних шест месеци убрзамо радове како би прича о обилазници отишла у историју. Милиони возила сваког лета пређу преко Газеле крећући се из Западне Европе ка Блиском истоку и ми морамо да завршимо обилазницу да би смо Београђанима омогићили комфоран саобраћај", рекао је Томислав Момировић.

Момировић је обишао сектор 6 Обилазнице који се на дужини од 9,6 километара простире од тунела Стражевица до Бубањ Потока.

Шеф пројекта у предузећу Путеви Србије Александар Костадиновић рекао је да је у току асфалтирање главне трасе обилазнице и да је планирано да до краја године буде окончано асфалтирање целе трасе, окончани бетонски радови на петљи "Авала" и завршен тунел Бели Поток.

Сектор 6 Обилазнице има укупно 11 објеката од којих су највеће петље Авала и Бубањ Поток и тунел Бели Поток.

Дужина читаве обилазнице од Моста на Сави до Бубањ Потока је 20,4 километра, а радове изводе компаније "Power China" и азаберџански "Азвирт".

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво