Читај ми!

Завршенa изградња пута од Доњих Недељица до Грнчаре

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић обишао је радове на реконструкцији локалних путева у Горњим и Доњим Недељицама и изјавио да је до сада уложено више од 200 милона динара у изградњу путева у том крају.

Томислав Момировић је истакао да се испуњавају сва обећања која је председник Србије Александар Вучић дао у разговору са мештанима у долини Јадра.

Министар грађевинарства је, заједно са градоначелником Лознице и представницима "Путева Србије", посетио Доње Недељице, које су добиле пут до Грчаре, којим је то село сада на свега два километар од Доњих Недељица, док је раније морало да се кружи скоро 10 километара.

"У претходним месецима инвестирали смо више од 200 милиона динара и изградили овде око 16 километара путева, а план је да изградимо укупно 68 километара у овом крају. Сва обећања која је председник дао се испуњавају и нема никаквог чекања", рекао је Момировић и додао да му је драго што су мештани задовољни.

Истакао је да је држава пуно инвестирала у Лозницу у претходном периоду и да су у тај град дошли инвеститори.

"Наставићемо са свим инвестицијама, урадили смо све што је обећано", навео је Момировић.

Према подацима градских власти у Лозници, у седам насеља око Лознице урађено је 27 километара путева.

У месту Доње Недељице урађено је 4,9 километара путева од планираних 6,6 километара (око 80 одсто је урађено), док је у Горњим Недељицама урађено 6,5 километара од планираног 15,1 километра (око 40 одсто урађено).

Цветко Пантелић из Доњих Недељица је рекао новинарима да је председник Александар Вучић препознао муке и проблеме тог краја и захвалио му новом путу.

"Овај пут је прелеп, хвала му и држави Србији и Лозници. За два километра смо сада у другом селу (Грнчара), а пре нам је било потребно осам до 10 километара, морали смо да се враћамо назад. То нама пуно значи", истакао је Пантелић.

Градоначелник Лознице Видоје Петровић је рекао да се реализује све што је председник Вучић рекао у разговору са мештанима и обећао.

"То ће значајно допринети бољем животу грађана у горњем Јадру", додао је Петровић.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво