Читај ми!

Теленор Србија мења име, зваће се Yettel

Компанија "Теленор Србија" саопштила је да ће од марта наставити да послује под именом "Yettel". Нови бренд ће бити представљен 1. марта, а из компаније наглашавају да промена бренда неће утицати на кориснике и њихове уговоре.

Промена бренда одвијаће се у три земље у којима ППФ група користи бренд "Теленор" – у Србији, Мађарској и Бугарској, саопштено је из Теленора.

"Наша пословна стратегија заснива се на три циља: да пружимо најбоље корисничко искуство и најмодернију мрежу, уз висок ново ефикасности и профитабилности. За остварење тих циљева, неопходан  нам је јак бренд ‟, рекао је Марек Слачик, извршни директор ППФ Телеком групе за технологије, медије и телекомуникације у Централној и Источној Европи.

Слачик је навео да почињу ново поглавље у Србији, Мађарској и Бугарској.

"Имамо чврсту и јаку основу коју смо створили под Теленор брендом на којој ћемо даље да градимо однос са корисницима, и стварамо додатну вредност под новим, Yettel брендом‟, додаје Слачик. 

Yettel је модеран бренд, дизајниран на основу истраживања потреба и трендова на тржишту. Креиран је са циљем да допринесе квалитету живота корисника, уз разумевање све веће улоге коју технологије играју у свакодневном животу људи. 

"Yettel је ново име, нова реч. Током 2022. године лансираћемо нове производе и услуге, док нам стратешки фокус остаје непромењен: желимо да даље развијамо пословање и српско тржиште, доприносимо привреди и заједници и понудимо квалитетне услуге кроз најсавременију мрежу и инфраструктуру‟, рекао је Мајк Мишел, генерални директор компаније у Србији. 

У саопштењу се наводи да период транзиције почиње данас, завршиће се до краја марта и не захтева никакву активност корисника. 

Званично представљање новог Yettel бренда биће 1. марта 2022.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво