Читај ми!

Авио-компаније хватају замах, тражи се карта више за Црну Гору

Београдски аердором "Никола Тесла" овога месеца повећао је промет за 50 одсто. Већи је број чартера али се враћају и компаније које за време ковида нису летеле на Сурчин. КЛМ је због великог интересовања за летове у Европу увео и другу дневну линију Београд-Амстердам. Највише се траже карте за Црну Гору, а и ту се појавила конкуренција па цене падају.

Старе компаније из Чешке, Пољске, и дригих земаља враћају се у нашу земљу, а велики попут "Ер франса" и КЛМ удвостручују капацитете.

"Верујемо да ћемо на овој релацији имати пуне авионе нарочито за транзитне путнике који иду даље у Северну и Јужну Америку. Од данас уводимо два лета за Беогард", каже Клемер Франце, комерцијални директор КЛМ.

Појавила се и конкуренција - нова црногорска авио-компанија настала из пропалог "Монтенегра".

"Тиват је добио још једну авио-компанију која лети за Београд тако да имамо сада конкурентне цене и конкуренцију између те две компаније", рекао је Игор Врањешевић, туроператор.

Чартери према Грчкој Турској и Египту иду по плану, међутим за Грчку је остало мало места, нарочито у августу, кажу туроператори.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво