Читај ми!

Брнабић и Турдењев о резултатима НИС-а, наставља се реализација кључних пројеката

Председница Владе Ана Брнабић разговарала је сa генералним директором НИС-а Кирилом Турдењевим о оствареним резултатима те компаније у протеклој години и планираним инвестицијама и пројектима за наредни период.

Ана Брнабић је изразила задовољство постигнутим резултатима и активностима менаџмента НИС-а, упркос кризи изазваној пандемијом, који се огледају у чињеници да су успели да обезбеде континуитет производње, наставили реализацију стратешких пројеката и сачували зараде и радна места запосленима у компанији, наводи се у саопштењу Владе Србије.

Кирил Турдењев је посебно истакао значај завршетка једног од кључних пројеката друге фазе модернизације Рафинерије Панчево у који је уложено 300 милиона евра.

Нагласио је да ће НИС наставити да инвестира у све кључне пројекте предвиђене за 2021 годину а радиће и на унапређењу малопродајне мреже у Србији и региону.

На састанку је било речи и о значају дигиталне трансформације као једном од значајних сегмената у пословању компаније НИС, што ће допринети бољој и бржој реализацији пословних циљева.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво