Читај ми!

Мали: О решењу за фриленсере за недељу дана

Министар финансија Синиша Мали изјавио је да разговори са представницима фриленсера о наплати пореза иду у добром смеру и да ће за недељу дана, након још неколико састанака, бити изнето решење за њих.

Упитан да прокоментарише шта је договорено на састанку фриленсера са представницима Владе Србије, Синиша Мали је одговорио да је фер с његове стране да о детаљима састанка не говори док се преговори не заврше.

"Не бих желео да било шта говорим о чему смо разговарали и како смо разговарали, управо због тога што су разговори у току. То је одговорно с моје стране. Начин на који ћемо водити разговоре и на који водимо разговоре је у добром духу", рекао је Мали новинарима након потписивања уговора са ДФЦ-ом.

Додаје да је испуњено оно што је договорено на претходном састанку, а у наредних неколико дана, каже Мали, биће одржан низ састанака са Пореском управом.

"Договорили смо се да до краја следеће недеље седнемо поново са представницима фриленсера за сто да видимо шта су детаљи. Крећемо у ту врсту анализе постојећег стања, тако да ћемо за седам дана имати одговор на питања фриленсера и тада ћемо их јавно изнети", рекао је Мали.

Након недавног састанка између представника Владе Србије и фриленсера, пореске управе из више градова у Србији обавестиле су оне који су у поступку пореске контроле прихода из иностранства, да се обустављају сви порески поступци према њима, док су у току преговори о решавању питања наплате пореза за фриленсере.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво