Читај ми!

Мајкрософтов развојни центар у Србији се шири и тражи нове људе

Нова инвестиција сврстава развојни центар компаније у Београду у највеће изван САД, а посао се шири на креирање Азур дата сервиса.

Мајкрософтов развојни центар Србија добио је инвестицију у виду проширења тима који ради на развоју Азур дата сервиса. Новоотворених 60 позиција представља раст од чак 20 одсто за Мајкрософтов развојни центар, а чак 30 одсто за Азур дата тим који ради у склопу центра.

"Наш Азур дата тим је веома добро позициониран као примарна локација за истраживање и развој у Европи, што додатно потврђује и ова инвестиција. Поред тога, инвестиција коју је добио МДЦС сада је у рангу са највећим развојним центрима (из Америке и из Азије)", изјавио је Драган Томић, директор Мајкрософтовог развојног центра у Београду.

Истичући да је највећи број Азур дата тимова широм света задужен само за појединачне делове сценарија, Томић каже да тим у Србији ради на развоју две услуге.

"Уз све наведено, ми смо подршка у случају престанка рада, што значи да руководимо кључним услугама Азур дата током нашег радног времена, а то је за нас велика одговорност и част. Ми свакако постављамо трендове за Азур дата решење", указао је Томић.

Нова инвестиција је повод да Мајкрософтов развојни центар позове у своје редове нове квалитетне кандидате за запослење из Србије и региона, као и све стручњаке који живе у иностранству, а желе да се врате и наставе ИТ каријеру у Србији.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво