Компанија "Делез Србија" добила новог генералног директора

Компанија "Делез Србија" објавила је да је додатно појачала лидерски тим именовањем новог генералног директора Јан-Вилем Докхејра. Како се наводи у саопштењу компаније, Докхејр ће се званично придружити компанији у Београду 1. септембра 2020.

У саопштењу се наводи да Докхејр има богато лидерско искуство у различитим индустријама широм света и више од двадесет година успешне професионалне каријере.

Додаје се да је у оквиру једног од највећег глобалног малопродајног ланца "Ахолд Делез" био одговоран за руковођење дивизијом "То gо" у оквиру бренда Алберт Хејин, где је, како се наводи, оставио снажан допринос у ширењу нових канала продаје и лансирању иновативних дигиталних пројеката који су подигли укупно искуство куповине на највиши ниво.

Истиче се да је Докхејр у протекле две године предводио једну од највећих фитнес компанија у Холандији, где је у потпуности реорганизовао посао и поново покренуо нову дигиталну платформу од фитнеса до здравља.

Како се наводи, Јан-Вилем Докхејр предводиће у Србији готово 13.000 запослених, а позиција генералног директора у компанији "Делез Србија" биће прилика да богатим интернационалним искуством подржи већ стабилан локални тим, као и да иновативним и лидерским приступом подигне пословање компаније на наредни ниво.

Докхејр је рођен у Холандији, дипломирао је на Универзитету Гронинген, а лидерски потенцијал је додатно усавршавао на Пословној школи на Харварду.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво