Теленор банка променила име у Моби банка

Теленор банка од данас наставља са пословањем под новим пословним именом, Моби банка АД Београд.

Из Моби банке истичу да бројеви рачуна клијената, пакети производа и услуге које су до сада користили, остају непромењени.

"Мобилна и интернет апликација банке у следећих неколико дана промениће име из Теленор у Моби банка, задржавајући све досадашње функционалности", наводи се у саопштењу.

Додаје се да ће нови дизајн и име банке бити примењени на сајту, у експозитури, на банкоматима и у Теленор продавницама.

Како се додаје, та новина представља следећи корак у развоју прве мобилне и онлајн банке у земљи, након преузимања од стране ППФ групе у фебруару 2019. и да ће промену пословног имена пратити и нови визуелни идентитет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво