Радови на Коридору 11 у завршној фази, постављају се ограде и звучни зидови

Mинистарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић је обишла трасу Коридора 11 од Обреновца до Љига како би се уверила да ће све бити спремно за пуштање ове деонице у саобраћај у недељу. 

Зорана Михајловић се састала са представницима извођача на деоници од Обреновца до Љига, са којима је разговарала о динамици завршетка радова. 

Михајловићева је поновила свима који учествују у изградњи овог ауто-пута колико су за Србију важни завршетак и пуштање у саобраћај деонице Обреновац–Чачак, саопштило је Министарство грађевинарства и саобраћаја. 

"Нема ништа лепше од тога да се граде путеви. Данас сам ту да проверим докле се стигло са извођењем радова и да се уверим да ће све бити спремно за пуштање ауто-пута у саобраћај у недељу. Министарство је ту, као и до сада, да вам пружи неопходну подршку", рекла је Михајловићева.

Џанг Ђијанчао, генерални директор "Чајна Шандонг" огранка за Србију, известио је потпредседницу Владе о динамици радова. 

"Као што сте могли да видите пролазећи трасом, сви радови су у завршној фази. Радимо на постављању ограде, звучних зидова и хоризонталне сигнализације. Упоредо се ради на кошењу траве и чишћењу трасе. Поштована потпредседнице, уверавам Вас да ће све бити спремно за саобраћај и пре недеље", рекао је Ђијанчао. 

Деоница Обреновац–Прељина дуга је 103 километра и биће свечано пуштена у саобраћај, у присуству председника Републике Александра Вучића, у недељу 18. августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво