Вучић са директором "Игл Хилса"

Председник Александар Вучић разговарао је са директором компаније "Игл Хилс" Мухамедом Алабаром о свим фазама пројекта "Београд на води" и истакао да је захваљујући таквим инвестицијама привреда Србије сада на стабилном путу раста и развоја.

Алабар је поздравио економске реформе, које је Србија спровела и обећао још бржу реализацију свих фаза те инвестиције, како би пројекат био завршен што пре, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника.

"Када смо разговарали 2013. године, стопа раста економије била је ниска, али је, захваљујући инвестицијама, као што је пројекат Београд на води, привреда Србије сада на стабилном путу раста и развоја. Најзапуштенији део града, који тренутно представља највеће градилиште, на којем је ангажовано преко 1.500 радника свакога дана, претварамо у најлепши део престонице", истакао је Вучић.

Двојица саговорника разговарали су о значају ове инвестиције за економски развој Србије.

Вучић је захвалио принцу престолонаследнику Уједињених Арапских Емирата шеику Мухамеду бин Заједу ал Нахјану и директору компаније "Игл Хилса" на улагањима која су покренули у Србији, наводи се у саопштењу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво