Заветници предали листу за парламентарне изборе

Странка Заветници предала је Републичкој изборној комисији листу кандидата за посланике на парламентарним изборима расписаним за 26. април.

Листа носи назив "Храбро - Милица Ђурђевић Стаменковски - Српска странка Заветници".

Милица Ђурђевић Стаменковски рекла је да је та странка прикупила и РИК-у предала више од 11.000 потписа грађана, а да ће изборна кампања Заветника зависити од околности у земљи и региону, изазваних епидемијом вируса корона.

Ђурђевић Стаменковски очекују улазак Заветника у парламент и сматра да ће бити "право освежење на политичкој сцени", да ће, каже, "на неки начин бити глас свих грађана".

Додала је да су Заветници од регистрације странке, 23. августа прошле године, у својеврсној политицкој кампањи, и да сада имају више десетина нових одбора, као и више десетина хиљада чланова и симпатизера.

Истакла је да је у деликатним тренуцима, као што је тренутна ситуација у земљи, потребно да сви покажу народно јединство и, пре свега, политичку одговорност.

"Заветници желе да на политичку сцену врате те вредности и категорије, одговорност, храброст, достојанство и доследност", рекла је Стаменковски.

Позвала је све политичке актере у земљи да у тренуцима када је угрожено здравље грађана, а што је изнад свих политичких подела, покажу да су сви заједно спремни да дају свој допринос и одговоре на тај изазов.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво