Читај ми!

Абазовић: Цене на приморју као на Азурној обали

Црногорски премијер Дритан Абазовић рекао је да је предсезона у тој земљи била јако добра, да је главна сезона у малом закашњењу и да су цене као на Азурној обали.

"Морамо да знамо да је цена воде на приморју и до четири еура, а пре годину и по је била 1,5 еуро. Неке сојенице (мале кућице на Ади Бојани) су се издавале по 50 еура, а сада по 250 еура. Само треба да будемо реални и поштени", истакао је Абазовић, преносе Вијести.

Он је додао да су финансијски параметри задовољавајући, али да су параметри такви да су укупни приходи који се остварују на задовољавајућем нивоу.

"Ако неко мисли да може да се понови сезона од прошле године када је био шпиц невероватан, јер смо ми били једина отворена земља 45 дана, то ће тешко моћи да се реализује. Морамо да се прилагодимо новим трендовима. Цијене на приморју су као на Азурној обали, то Црна Гора до сада никада видела није", рекао је Абазовић.

Како је додао, радује га што доста туриста бира мир, природу без гужви и путовања према плажама, крајеве где је чист ваздух и где температуре нису високе као на приморју.

Нада се да ће већи талас туриста стићи у другој половини месеца.

Према званичним подацима Туристичке организације Будве, од Јаза до Буљарице одмара се 29.707 туриста, што је за петину мање него прошле године у истом периоду.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво