Читај ми!

Преминула Сузана Рађен Тодорић, уредница БН ТВ

Дугогодишња уредница БН ТВ Сузана Рађен Тодорић преминула је након краће болести у болници у Бијељини.

Сузана Рађен Тодорић рођена је 16. децембра 1962. године у Сарајеву, али је већи део живота провела у Јајцу.

Завршила је Факултет политичких наука у Сарајеву, а прве новинарске кораке направила је у Радио Јајцу, након тога живела је у Бањалуци где је радила у РТРС-у све до 1997. године.

Врхунац у новинарској каријери направила је у БН телевизији, где је била уредник Информативног програма, а уређивала је и водила више емисија међу којима је и култни "Пулс" и политички магазин "Црно на бијело".

Била је дописник многих регионалних медија и добитник је бројних признања и одликовања.

Сузана Рађен Тодорић је била и један од бољих познавалаца политичких прилика не само у Републици Српској, него и у региону, а у својим емисијама угостила је бројне личности из јавног политичког живота.

Председник Србије Александар Вучић упутио је саучешће породици, пријатељима и колегама поводом смрти Сузане Рађен Тодорић.

"Изузетно ме је погодила вест о изненадној смрти уреднице БН ТВ Сузане Рађен Тодорић. Као врсна новинарка која је професионално умеће калила током тешких ратних времена, увек је показивала дубоко познавање политике и прилика не само у региону, већ и у ширем геополитичком контексту. Бритак ум, оштро репортерско перо и лична храброст, донели су јој бројне професионалне награде, а надасве поштовање колега и огромно поверење гледалаца", поручио је Вучић у телеграму саучешћа.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво