Читај ми!

Подгорица, без већине и на поновљеној седници Вeћа за националну безбедност

Ни на поновљеној седници црногорског Већа за националну безбедност није се појавило пет чланова Већа који су бојкотовали јучерашњу седницу, саопштено је из кабинета председника Владе Здравка Кривокапића.

На данашњој седници нису се појавили координатор служби безбедности и потпредседник Владе Дритан Абазовић, председник и потпредседник Одбора за безбедност Скупштине Црне Горе Милан Кнежевић и Мевлудин Нухоџић, министар унутрашњих послова Сергеј Секуловић и министар спољних послова Ђорђе Радуловић.

Како се наводи у саопштењу, запрепашћујућа је чињеница да особе на овако одговорним позицијама нису заинтересоване за давање на увид јавности извештаја о резултатима поступања сектора безбедности током устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија, 5. септембра на Цетињу, за који је заинтересован велики део домаће јавности.

Такође је исказана нарочита неодговорност када је у питању разматрање обавештајно-безбедносне процене ризика и претње по националну безбедност Црне Горе, додаје се у саопштењу.

Седница црногорског Већа за националну безбедност није јуче одржана због непојављивања пет чланова тог тела.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво