Читај ми!

УРА: Кривокапић руши своју Владу

Да Кривокапић заиста има подршку међународних партнера не би морао да иде у рушење сопствене Владе, саопштио је покрет УРА након што је Влада поднела захтев за скраћење мандата Скупштине, а премијер Кривокапић позвао коалицију Црно на бијело, чији члан је и УРА потпредседника Владе Дритана Абазовића, да врати мандат грађанима.

Покрет УРА је, реагујући на саопштење из Кабинета премијера, поручио да је Кривокапић на "брзински сазваној електронској сједници, путем телефона, преко Воцапа", повукао потез очајника и противуставно тражио од министара да се изјасне о скраћењу мандата Скупштини.

"Кривокапић је, са пар министара, приватизовао Владу гледајући само сопствени интерес. За предвођење озбиљних политичких процеса нијесу способни", наводе у саопштењу.

Како су истакли, да Кривокапић заиста има подршку међународних партнера, превасходно САД како се хвали, не би морао да иде у рушење сопствене Владе.

УРА напомиње да је Кривокапић премијер коме ниједан други премијер за годину дана није дошао у званичну посету.

"У историји остаће упамћен као једини премијер који је декласирао сопствену Владу. УРА није, и никада неће бити нијеми посматрач процеса који доводе до стагнације Црне Горе на њеном европском путу. Легитимно је да се љутите на нас што ви каскате у мјесту. Међутим, није ни легитимно, а ни легално да злоупотребљавате своју позицију, кршите све могуће правне поретке и нас вучете са собом на дно. Ми немамо времена за чекање. Одосмо у ЕУ", закључују у саопштењу.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво