Читај ми!

Пуповац одговорио Милановићу: Паметује о стварима о којима паметан човек ћути

Председник Српског народног вијећа у Хрватској Милорад Пуповац критиковао је изјаву председника Зорана Милановића о Сребреници. "Чули смо његове изјаве и у Јасеновцу, човјек се напросто игра, паметује о стварима над којима паметан човјек шути", рекао је Пуповац.

Милорад Пуповац је изјавио да Зоран Милановић "не зна како се чува достојанство земље, нације и оно што му је света дужност, а то је стабилан уставан поредак, мир у земљи, толеранција, одсуство вријеђања и мржње у земљи".

Пуповац је на конференцији рекао да Зорана Милановића не сматра председником.

"За мене је то мјесто празно. Тамо се уселио нетко тко не зна како се понаша предсједник, како се чува достојанство земље, нације и оно што му је света дужност, а то је стабилан уставни поредак, мир у земљи, толеранција, одсуство вријеђања и мржње у земљи. Таквог предсједника ми овога тренутка немамо", рекао је Пуповац.

У вези са Милановићевим изјавама о Сребреници, Пуповац каже: "Чули смо његове изјаве и у Јасеновцу, човек се напросто игра, паметује о стварима над којима паметан човек шути".   

Милановић је јуче изјавио да "Пуповац усред Сабора држи лекције".

"То ради само зато што је купљен да диже руке, примјерице за Хрвој Шипек. Неморалан је онај тко то толерира, а то је Пленковић. Он ми каже, велики државник, да би требао бити паметнији. Размишљам и имам став. Нитко ми неће зачепити уста, говоримо о стварима које нас оптерећују, борит ћу се против манипулатора и ситних душа, једино им је заједничко да воле паразитирати, а то су ови из Сарајева и Пуповац. Он је као џубокс, колико убациш кованица, толико и добијеш", рекао је Милановић.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво