Читај ми!

Загреб, отац убио троје деце

Троје деце, близанце дечака и девојчицу од седам година и сина од четири године, убио је отац у стану на загребачким Млиновима, а након тога је покушао себи да одузме живот.

Отац је преживео и одвезен је у болницу, преноси Јутарњи лист.

Није познато ко је јавио полицији да се нешто догодило у стану, али су полицијске патроле и Хитна помоћ брзо дошли на место догађаја.

У спаваћој соби затекли су тело четворогодишњака, а близанце, дечака и девојчицу, у дневном боравку.

Како незванично сазнаје Јутарњи лист, родитељи деце су разведени, а највероватније је требало да деца проведу викенд са оцем.

Тела троје деце превезена су на Завод за судску медицину и криминалистику где ће се обдукцијом установити узрок смрти.

Отац деце је, иначе, аустријски држављанин са сталном хрватском адресом, а према доступним подацима рођен је 1965. године.

Да би нешто страшно могао да уради најавио је у статусу на Фејсбуку објављеном око поноћи у којем је између осталог написао: "Збогом свима...", додаје Јутарњи лист.

Полиција у Загребу потврдила да је у стану у Млиновима пронађен мушкарац лошег здравственог стања, као и троје деце без знакова живота.

"Доласком хитне медицинске помоћи потврђена је насилна смрт дјеце док је мушкарац превезен у КБЦ Сестре милосрднице гдје је задржан на лијечењу. Очевид је проведен уз руковођење замјенице Жупанијског државног одвјетника, а криминалистичко истраживање је у тијеку", наводи загребачка полиција.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво