Читај ми!

Приходи на Јахорини увећани за четвртину, директору Олимпијског центра награда за животно дело

Олимпијски центар Јахорина угостио је 200-хиљадитог скијаша. Ове сезоне приходи су повећани за чак 25 одсто, а са 46 километара добро уређених ски-стаза Јахорина се, након Скијалишта Србије, винула високо на европску листу ски-центара. За допринос развоју скијашког туризма, највишу награду за животно дело на пословним сусретима у Сарајеву добио је директор Олимпијског центра Дејан Љевнаић.

Дејан Љевнаић је истакао да је поносан што он и његов тим представљају Србију у РС и БиХ.

"Поносан сам на тај историјски резултат што смо за три године вратили Јахорину на мапу европских ски-центара, поносан сам што смо задржали 2.000 радних места која директно зависе од рада Олимпијског центра што је велика ствар и успех", казао је Љевнаић.

Према његовим речима преко 30 инфраструктурних пројеката је реализовано на Јахорини за три године.

"Велики рад велики труд, одабир правих пројеката, брза реализација, схватио сам кад сам награду добијао, да младе генерације науче да је суштина и поента да је најјефтиније платити знање, знање је нешто што морамо гајити код људи", навео је Љевнаић.

Додаје да је пред њима одлична прогноза.

"Снега имамо преко 70 цм утабаног на стазама, сунчани су дани. Спустили смо цене, у марту имамо промо период, када ће четвородневни ски-пас бити 60 евра, најбољи однос цена квалитет који ски-центар у Европи нуди, али морамо поштовати одлуке владе, морамо носити бандану, морамо носити маску. У ОЦ Јахорина не може нико да уђе на стазу, на гондолу ,без маске, без бандане и без поштовања процедуре које су прописане", напомиње Љевнаић.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво