Читај ми!

Ђукановић једини кандидат за председника ДПС-а

Председништво Демократске партије социјалиста једногласно је предложило да кандидат за председника партије буде Мило Ђукановић.

У сусрет 9. Kонгресу предложени су и кандидати за потпредседника партије – Иван Вуковић, Никола Ракочевић, Јевто Ераковић, Андрија Николић, Сања Дамјановић, Абаз Диздаревић, Гордана Рајовић и Мирсад Мулић.

Међу каднидатима за потпредседника, нема имена досадашњег заменика председника партије Душка Марковића.

"Од укупно предложених осам биће изабрано четири потпредседника. Такође, на седници је поновљено опредељење да се за две године сви председници Општинских одбора као и председник Партије бирају непосредним гласањем од стране партијског чланства", саопштено је из ДПС-а.

Kако се наводи, Председништво је констатовано да "Демократска партија социјалиста остаје чврсто посвећена даљој изградњи грађанске Црне Горе, њеног мултиетничког и мултиконфесионалног склада и европске будућност".

У саопштењу се истиче и да само једна тако снажна партија, уз спремност за сарадњу са свим политичким субјектима који деле те вредности и циљеве, може бити гарант њиховог очувања и остварења.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво