Кривокапић: Победници избора да покажу одговорност

Лидер коалиције "За будућност Црне Горе" Здравко Кривокапић изјавио је, уочи конститутивне седнице парламента, да очекује од победника парламентарних избора да покажу одговорност.

"Очекујем од свих који су изнијели ову историјску побједу у Црној Гори да сјутра покажу одговорност, јер сам сигуран да они који су гласали за нас немају разумијевање за појединачне интересе било кога од нас. И не треба да имају", навео је синоћ Кривокапић на Фејсбуку.

Он је нагласио да су грађани Црне Горе "с муком, у неравноправној борби, победили један ретроградан режим", преносе подгоричке Вијести.

"Зато се надам да ћемо сјутра сви имати свијест о томе да нам ваља пред народ изаћи", поручио је Кривокапић.

Политички аналитичар Борис Раонић за РТС каже да се ниједна влада  није тако лако формирала поготове не у оваквим околностима какви су у Црној Гори. 

"Подсетићу да је претходна влада формирана након 42 дана, то није неочекивано али јест лидерско неповерење, сујета да се ти проблеми износе у јавност. Очекујем болан процес а надам се да ће спровести избор Алексе Бечића за председника парламнта и ја се надам да хоће", рекао је Раонић.

Конститутивна седница новог сазива Скупштине Црне Горе, на којој би требало да буде изабран председник и потпредседника парламента, биће одржана данас.

 

субота, 20. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво