Борис Милошевић није више председник СНВ-а

Српско народно веће усвојило је оставку председика тог већа Бориса Милошевића, пошто он одлази на место потпредседника нове хрватске владе.

Борис Милошевић сматра да је након преузимања нове дужности једини логичан потез да место председника СНВ-а препусти некоме ко ће се моћи да се посвети раду у том већу, пренео је портал недељника Новости.

"С мјеста предсједника СНВ-а одлазим након само годину дана мандата. Тај период су биљежиле криза и епидемија коронавируса која је зауставила велики број добрих програма и моје интензивније бављење самом организацијом. С друге стране, управо нас је то потакнуло да одрадимо значајан посао хуманитарног карактера на терену, што је препознао велики број људи којима смо помогли ", рекао је Милошевић.

Поносан је, каже, на реакцију СНВ-а, а радује га и то што је у његовом мандату покренуто неколико пројеката, пре свега оснивање културних центара у Ријеци и Осијеку.

Функцију председника СНВ-а преузеће његове заменице, Анета Владимиров и Драгана Јецков, до изборне скупштине која ја сазвана за 5. септембар.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво