Пијан претицао возила у тунелу "Созина", казна 900 евра и шта још

Ухапшен возач који је под дејством алкохола претицао више возила у тунелу "Созина". Починио је четири прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима.

Барска полиција је ухапсила је Б. Н. (24) из Подгорице који је управљао путничким моторним возилом под дејством алкохола.

У саопштењу се наводи да је Б. Н. возилом са концентрацијом од 1,13 г/кг алкохола у организму извршио претицање више возила у тунелу "Созина".

Након тога се није зауставио на прописан знак овлашћеног полицијског службеника, те је наставио кретање и извршио претицање још једног возила преко неиспрекидане линије у непрегледној кривини. 

"Када је Б. Н. заустављен од стране полицијских службеника лишен је слободе и приведен надлежном судији уз захтев за покретање прекршајног поступка, због тога што је починио четири прекршаја из Закона о безбједности саобраћаја на путевима", наводи се из Управе полиције Црне Горе.

Том лицу је од стране надлежног судије изречена казна затвора од 15 дана, новчана казна у износу од 900 евра, заштитна мера забране управљања моторним возилом у трајању од 13 месеци, као и 12 казнених бодова.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво