Трагедија у Плаву: Деда покушао да одбрани унука, па га убио

У Плаву је ухапшен старији мушкарац због сумње да је испред кафане убио унука и ранио једног младића. Деда је покушајући да раздвоји младиће који су се свађали пуцао на једног од њих, којем је метак прошао кроз раме, и погодио свог унука који је од последица рањавања преминуо.

Плављанин О. Х. (76) ухапшен је због сумње да је у ноћи између среде и четвртка испред једне кафане убио унука Р. Х. и ранио М. Ц., преноси РТЦГ.

Према сазнањима Дневних новина, деда је покушао да раздвоји младиће који су се свађали и пуцао на М. Ц. којем је метак прошао кроз раме и погодио унука Р. Х. Свађа је наводно почела у кафани.

"У сриједу вече, у Плаву у Улици Диздерача испред једног угоститељског објекта дошло до употребе ватреног оружја на штету Р. Х. (29) из Плава и М. Ц. (28) из Плава. Р. Х. је подлегао повредама од посљедица рањавања, док је М. Ц. транспортован у Медицински центар Беране. Предузимајући активност на расвјетљавању овог догађаја, полиција је дошла до сумња да је О. Х. (76) из Плава починио ова дјела", саопштила је црногорска полиција.

Полицијски службеници су пронашли и ватрено оружје којим се сумња да је извршено кривично дело.

Из полиције су додали да је о догађају обавештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу који је наложио да се О. Х. ухапси због сумње да је починио кривично дело убиство и кривично дело убиство у покушају.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво