Нападнути гости кафића код Книна док су гледали "Звезду"

Група људи нападнута је синоћ док је пратила утакмицу "Црвене звезде" у једном кафићу код Книна. Петоро је због повреда завршило у болници. Међу повређенима је и једно дете. Сличан напад догодио се и у месту Ђеврске код Кистања у којем, срећом, нико није повређен. Полиција привела неколико осумњичених.

У кафић у којем су посетиоци гледали утакмицу између "Јанг бојса" и "Црвене звезде" упала је група маскираних нападача и физички их напала. Инцидент се догодио у опшини Бискупија покрај Книна, преноси хрватски портал Индекс.

Више људи је повређено у нападу, а петоро је пребачено у болницу, потврђено је локалним порталима Ферал њуз и Далмација данас. Међу повређенима је и деветогодишње дете.

Хрватски портали наводе да је петнаестак маскираних нападача насрнуло на госте кафића, међу којима су били жене и деца.

Огласила се и Полицијска управа шибенско-книнска, која је у саопштењу прецизирала да се инцидент догодио око 22.30 у месту Уздоље.

"Неколико, за сада непознатих особа у тамошњем угоститељском објекту вербално и тјелесно су напали власницу угоститељског објекта и госте, при чему су оштетили и инвентар објекта. Том приликом пет особа је лакше озлијеђено, међу којима и један малољетник", наводи се у саопштењу.

После тога, око 22.50 у месту Ђеврске код Кистања неколико за сада непознатих особа је вербално, а потом и физички напало власника угоститељског објекта и госте. Нанета је материјална штета, а нико није повређен.

Полиција, како је саопштено, предузима све мере како би нападачи били откривени.

"Тијеком досадашњег поступања, неколико особа које се доводе у везу с овим догађајем, су приведене у просторије полиције на криминалистичко истраживање", напомиње се у саопштењу полиције Шибенско-книнске жупаније.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво