Закинтос: Американац убијен у тучи, ухапшени Грк и Британац српског порекла

Један амерички туриста је претучен на смрт у бару на грчком острву Закинтос, због чега су ухапшени Грк и Британац српског порекла.

Грчка полиција је саопштила да је 22-годишњи Американац подлегао повредама задобијеним у тучи у једном бару на Закинтосу.

Наводи се да је тог мушкарца јутрос на смрт претукла група људи у бару у области Лаганас, у којој је учестало силеџијско понашање страних туриста, навела је агенција АП.

Грчке власти наводе да су 34-годишњи Грк и 32-годишњи Британац пореклом из Србије ухапшени и да ће се појавити пред тужиоцем због оптужби за убиство.

Истрага осталих особа умешаних у тучу је у току, као и узрока сукоба.

Према наводима листа Екатимерини, држављанин САД сукобио се рано јутрос са групом српских туриста у бару "Бар-код".

Потом су грчки бармен, Британац српског порекла, који је члан обезбеђења бара и српски туристи појурили за Американцем и претукли га на улици, оставивши га без свести.

Повређени Aмериканац превезен је у локалну болницу, где су лекари констатовали смрт, пише грчки лист.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво