Грабар Китаровић: Ове године посета логораша Стајићеву

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић каже да је са председником Србије Александром Вучићем договорила да ће се бившим затвореницима српских логора ове године омогућити одлазак у место Стајићево, где се током рата деведесетих година налазио логор за Хрвате.

"Договорили смо се да ће се бившим логорашима српских логора омогућити одлазак ове године у Стајићево да у миру и достојанству положе венце и присете се тешких тренутака у раздобљу које је иза нас и које морамо затворити", рекла је новинарима у Дубровнику Колинда Грабар Китаровић, пренела је агенција Хина.

Грабар Китаровић се састала са Александром Вучићем на маргинама самита Процеса сарадње у југоисточној Европи (СЕЕЦП).

У изјави новинарима је истакла и да ће две земље наставити сарадњу на темељу Суботичке декларације и изразила уверење да ће у скорој будућности имати резултате на корист народа обе земље и свеукупних односа југоистока Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво