Вучић: Пред СНС-ом тежак посао, увек сам спреман за сарадњу с Николићем

Премијер Србије Александар Вучић рекао је да је увек спреман за сарадњу са актуелним председником Србије Томиславом Николићем, како пре тако и после избора.

Александар Вучић је одговорио на питање новинарке РТС-а о томе да ли је од председника Томислава Николића добио писмо са одређеним захтевима, рекавши да не жели да коментарише дневнополитичка питања.

"Поготово не желим да се бавим трачевима, полуистинама, чак ни истинама, о темама које се не тичу ове државе већ политичких партија", рекао је премијер Вучић на конференцији за медије са аустријским канцеларом Кристијаном Керном.

Истиче да ће се од њега увек чути "само добре и пристојне речи о председнику, шта год он било када урадио".

"Увек сам спреман на сарадњу с њим, и пре и после избора", поручио је Вучић.

Напомиње да неће да учествује у великим свађама.

"Очигледно је пред СНС-ом велики изазов и тежак посао, много проблема, и као да се цео свет сручио на нашу главу и као да је свима важно само да ми изгубимо, што је врло могуће у овом тренутку, али борићемо се да победимо, и биће веома важно да у томе и успемо", поручио је Вучић.

Упитан да ли ће вечерас присуствовати седници Главног одбора странке, на којој би требало да буде изабран председнички кандидат напредњака, Вучић је рекао да је његов посао, као премијера, да у складу са Уставом брине о грађанима Србије и о њиховим потребама, а не о себи и својим потребама.

Вучић је рекао да ће о седници Главног одбора размишљати "кад оде Кристијан, кад заврши посао за Србију и кад буде задовољан чињеницом да је Србија била релативно добар домаћин".

"Кад будем завршио тај посао, онда ћу да се бавим другим стварима, које су за унутрашњу политичку употребу", рекао је Вучић.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво