Скупштина Тополе у новом одборничком сазиву

На конститутивној седници Скуштине Општине Топола верификовани су одборнички мандати и изабран је председник Скупштине, његов заменик и секретар Скупштине општине.

Тајним гласањем, са 30 гласова од 38 одборника, колико је било присутно, за председника Скупштине општине Топола поново је изабран Драган Јовановић са листе Александар Вучић-Драган Јовановић - Топола побеђује.

Јовановић је од 2004. до 2014. године обављао функцију председника општине, 

а од 2014. био председник Скупштине општине Топола.

Изјавио је да ће као председник бити на услузи грађанима и доступан сваког дана у решавању појединачних проблема.

За заменика Скупштине општине Топола, такође тајним гласањем, изабран је Живота Јовановић пензионер из Тополе из ПУПС-а, док је за секретара СО постављена дипломирана правница Сања Јевтић, нестраначка личност.

Скупштина општине Топола има 41 одборника.

У наредном четворогодишњем мандату сачињаваће је 29 одборника са изборне листе Александар Вучић - Драган Јовановић - Топола побеђује, шест одборника са листе Нови људи - боља Топола, четири са листе Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија Драган Марковић Палма, Српска народна партија, као и два одборника са листе Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво