Демократска странка Србије и Двери предали листу

Представници Демократске странке Србије и Покрета Двери предали су изборну листу "Двери-ДСС-Санда Рашковић Ивић-Бошко Обрадовић" Републичкој изборној комисији. Како јавља извештач РТС-а, коалиција је заборавила да донесе у РИК електронски формат листе.

Санда Рашковић Ивић, председница Демократске странке Србије је прва на изборној листи, а Бошко Обрадовић, председник покрета Двери је други на листи.

Рашковић Ивић је рекла новинарима, после предаје листе, да упркос прогањањима у последње време, коалиција око ДСС-а ће истрајати у намери да ослободи Србију од Вучића и да неће дозволити да земља буде Вучићева прћија.

Према њеним речима, коалиција се залаже да Србија не уђе у НАТО, као и да се проблем Косова врати у УН.  

Истиче да иако је "права салва осуда увреда провлачења кроз блато пала на мој рачун нећемо се на то освртати", и додаје да ће кампања бити позитивна и да ће бирачима понудити праву ствар. 

Лидер Двери је поручио да на овим изборима бирачи имају за кога да гласају, да нису сви исти и "да не морају више да бирају између Вучића и Пајтића, да имају једну трећу опцију, један трећи пут оличен у заједничкој патриотској коалицији Двери - ДСС". 

Обрадовић је рекао да је листа симболично предата у пет до 12 и да је на кутијама била исписана порука - срећа.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво