Читај ми!

Победа СНС и на локалним изборима

Српска напредна странка освојила је већину и на локалним изборима у Пећинцима, Бору, Неготину и Аранђеловцу, показују прелиминарни резултати.

Прелиминарни резултати гласања на локалним изборима у Пећинцима, Бору, Неготину и Аранђеловцу показују да је Српска напредна странка освојила већину у тим општинама, речено је агенцији Бета у тој странци.

Како су навели, на основу 76 одсто пребројаних гласова у Пећинцима СНС је освојила 48,48 одсто, на другом месту је група грађана, а следе Демократска странка са 12,49 одсто гласова и Социјалистичка партија Србије са 8,29 одсто.

У Неготину, на основу 63 одсто пребројаних гласова, СНС је освојила 42,49 одсто, СПС 28,46 одсто, Либерално-демократса партија 14,95 одсто, ДС седам одсто и Влашка демократска странка пет досто.

Навели су да је у Аранђеловцу на основу пребројаних 39 одсто гласова СНС освојила 54,47 одсто гласова, СПС 13 одсто и Демократска странка Србије 6,11 одсто.

У Бору је пребројано 27 одсто гласова и у том граду СНС је освојила 52,28 одсто, а СПС је 15,82 одсто, казали су агенцији Бета у седишсту СНС у Београду и додали да још немају прелиминарне резултате локалних избора у Севојну.

По прелиминарним резулатима Градске изборне комисије у Београду, СНС је победила и на локалним изборима у главном граду са 45,6 одсто гласова, следи ДС са 15,5 одсто, СПС са 11,2 одсто и ДСС са шест одсто гласова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво