Повољни услови за саобраћај

Саобраћај у Србији одвија се по повољним временским условима, а због већег броја бициклиста и мотоциклиста, Ауто-мото савез Србије још једном апелује на додатну пажњу возача.

Саобраћај је умерен, али због радова који се обаваљају на одређеним деоницама, може доћи до стварања мањих гужви. Путничка возила се на граничним прелазима задржавају 15 до 30 минута.

У току су радови на делу ауто-пута Е-75, од петље "Мали Пожаревац" до наплатне станице "Бубањ поток", смер Ниш-Београд, као и у оба смера на деоници Београд-Шид, од петље "Ласта" до петље Т-6.

Због радова је ауто-пут Е-75 на деоници Београд-Ниш сужен код петље Мали Пожаревац у оба смера.

Ауто-пут Е-75 је због радова сужен и на деоници од Баточине до Јагодине, код Алексиначког Бујмира, као и на деоници Ниш-Врање, близу насеља Џеп.

Саобраћај је са ауто-пута Е-75 преусмерен на споредне путеве код Грделице, затим на деоници Владичин Хан-Врање између Полома и Превалца, и код места Грамађе.

Због клизишта на државном путу I-Б реда број 21, сужена је деоница Петроварадин-Ириг. На путу II-175 Боговађа-Мионица обустављен је саобраћај јер се срушио мост на реци Топлици. Саобраћај се у месту Наномир усмерава на заобилазни пут.

На магистралном путу I-Б реда, Краљево-Рашка, возила због клизишта код места Богутовац пролазе наизменично.

Због клизишта на државном путу  Првог-Б реда број 21, деоница Косјерић-Пожега, возила у месту Песак пролазе наизменично.

Пут Првог-Б реда број 28 Дуб-Рогачица затворен је за саобраћај због клизишта у Костојевићима.

Због клизишта возила наизменично пролазе на државном путу Првог-Б реда број 35, деоница Сврљиг-Малча, преко превоја Грамада.

Возила пролазе наизменично и на деоници државног пута Другог-А реда број 231, Босилеград-Рибарци-државна граница с Македонијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво