Џексону на дан смрти убризган јак анестетик

"Краљ попа" Мајкл Џексон наводно је умро од јаког анестетика коју му је убризгао његов лекар Конрад Мари, пренеле су светске агенције.

Лични лекар Мајкла Џексона Конрад Мари убризгао је певачу јак анестетик од којег је он наводно умро, преносе светске агенције позивајући се на изворе блиске истрази.

Званичник полиције који је желео да остане анониман због истраге која је у току, рекао је агенцији АП да је Џексон редовно добијао "пропофол", јак анестетик који се користи у болницама.

Лекар је путем инфузије убризгавао Џексону лек када је певач желео да заспи а будио га је вађењем игле.

На дан када је певач умро, после поноћи, лекар му је убризгао "пропофол", навео је званичник додајући да се у соби у којој је Џексон спавао налазило и неколико боца са кисеоником.

Од смрти "краља попа" у Лос Анђелесу, 25. јуна у 51. години, лекар Конрад Мари је у средишту истраге након што је полиција у дому певача пронашла бочице "пропофола".

Маријев адвокат Ед Черноф потврдио је информације да су лекареву ординацију претресле Америчка служба за борбу против наркотика и полиције Лос Анђелеса и Хјустона које су у ординацији тражиле доказе о убиству из нехата.

Истражитељи су из ординације однели 21 документ и копију хард диска једног од Маријевих компјутера, додао је Черноф.

Телевизијска мрежа Си-Ен-Ен објавила је да ће извештај аутопсије тела Мајкла Џексона бити познат "у току седмице".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво