Читај ми!

САД, тинејџер на Инстаграму признао убиство, показао тело

Тинејџер из Пенсилваније оптужен је за убиство након што је наводно преко Инстаграма признао да је убио друго дете, саопштила је полиција.

Хитна помоћ је крајем прошле недеље контактирала полицију, након пријаве једне девојке да је могуће да је дошло до убиства. Њој је то, наводно, признао пријатељ током видео-позива на Инстаграму, наводи се у полицијском саопштењу.

У разговору, тинејџер је изјавио да је "управо убио некога", а затим окренуо камеру показавши ноге и стопала некога обливеног крвљу, саопштила је полиција. Он је затим затражио помоћ око уклањања тела.

Када су полицајци стигли, тинејџер је истрчао из задњег дела приколице у којој живи, али је ухапшен око километар и по даље од те локације.

Полицајци који су ушли у приколицу приметили су тело девојке на поду купатила, са раном од ватреног оружја.

Идентитет и године жртве нису саопштени, осим да је она малолетна.

Осумњичени, 16-годишњи Џ. К, оптужен је као пунолетна особа за кривично дело убиство, поседовање инструмената за злочин и неовлашћено коришћење или измишљање физичких доказа, саопштила је полиција.

Он је у петак увече присуствовао прелиминарном суђењу где му је одбијена кауција, показују онлајн судски записи. Нејасно је да ли се изјаснио о кривици.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво