Читај ми!

Маск покренуо анкету на Твитеру о повратку Трамповог налога

Илон Маск, нови власник Твитера је покренуо анкету у којој тражи од корисника Твитера да гласају о томе да ли бившем америчком председнику Доналду Трампу треба вратити налог на тој друштвеној мрежи који су му угасили претходни власници компаније.

Први резултати анкете која је започела синоћ показује да је отприлике 60 одсто оних који су се изјаснили гласало за, преноси Ројтерс.

 

"Vox populi vox dei", написао је Маск у објави на Твитеру латинску изреку која значи "глас народа је глас Бога".

Гласање је отворено 24 сата, а нови власник Твитера, рекао је у мају да ће поништити "забрану приступа Трампу на овој друштвеној мрежи чији је налог суспендован након нереда на Капитолу 6. јануара 2021.

Маск је раније објавио да никаква одлука да се обнови кориснички налог бившег америчког председника на Твитеру није још донета.

Он је најавио да ће бити обновљени кориснички налози других контроверзних личности попут Кејти Грифин, Џордана Питерсона и конзервативног сатиричног портала Бабилон Би.

Напоменуо је да је "нова политика Твитера слобода говора" додајући да ће негативним објавама које садрже говор мржње бити смањена видљивост, као и да на њима компанија неће зарађивати.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво