Читај ми!

Ко жестоко ради, жестоко се и забавља – финска премијерка на удару критика

Финска премијерка Сана Марин нашла се на удару критика након што је друштвеним мрежама почео да кружи видео-снимак на којем се она "лудо" забавља на једној журки.

Од свих европских лидера, вероватно бисте се најбоље забавили са финском премијерком. Бар судећи по видео-снимцима који су се појавили на друштвеним мрежама.

У новом снимку премијерка плеше и пева са неколико пријатеља и јавних личности уз песме финског репера Петри Нигорда и поп звезде Анти Туиску, док се чују људи у позадини како причају о кокаину, преносе фински медији.

Фински посланик Мико Керне, из владајућег коалиционог партнера Партије центра, позвао је премијерку да уради тест на дрогу и јавно објави резултате. 

На конференцији за новинаре, Маринова је негирала да је користила дрогу и рекла да "нема шта да сакрије".

"Играла сам, певала, славила, радила легалне ствари", рекла је Маринова и додала да није пуно пила.

Истакла је и да је веровала да, пошто су снимци приватни и са приватног догађаја, неће бити објављени, као и да је лоше што су се нашли у жижи јавности.

Снимци су изазвали праву буру на интернету. И док неки критикују Маринову због, како кажу, неодговорног понашања, други ово виде као могућност за повећање популарности 36-годишње премијерке.

Најмлађа финска премијерка неретко се суочава са критикама због честих посета клубовима и фестивалима.

Маринова се нашла на удару критика и прошлог децембра, када је изашла у ноћни излазак убрзо након што је колега из Владе добио позитиван тест на коронавирус.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво