Читај ми!

Тело медицинске сестре српског порекла пронађено у Виченци, колеге сакупљају новац да је врате у Србију

Тело 31-годишње медицинске сестре српског порекла пронађено је у њеном стану у Виченци. Италијански медији пишу да је вече пре тога полиција интервенисала због свађе са бившим мужем. Полиција саопштава да ће узрок смрти бити утврђен обдукцијом. Колеге прикупљају новац како би се тело пренело у Србију.

Колеге су посумњале да се T. K., 31-годишњoj медицинскoj сестри српског порекла, нешто догодило када се није појавила испред зграде како би се, као и сваког дана, заједно одвезли на посао. Страх је постао већи када је нису видели ни на радном месту, па су случај пријавили полицији.

Тело је пронађено у њеном стану у Виченци.

Италијански медији јављају да је вече пре тога у њеном стану интервенисала полиција, због свађе са бившим мужем. После тога је, како наводе, завладао мир.

Не наводећи име жртве, медији пишу да се недавно, након растанка са супругом, преселила у нови стан, у зони Савијабона, у којем је и пронађена у беживотном стању – одмах ујутру, након свађе и полицијске интервенције.

Стан је отворен уз асистенцију ватрогасаца који су и пронашли тело, а лекарска екипа могла је само да констатује смрт.

Полицијска истрага је у току, а на место злочина су изашли и форензичари.

Обдукција ће утврдити шта је тачно узрок смрти младе медицинске сестре.

Њене колеге са посла сакупљају новац путем интернета, не би ли се тело пренело у Србију, где би јој био приређен достојанствен испраћај.

Пре само неколико седмица, у Виченци је из пиштоља убијена 42-годишња Л. М., такође српског порекла, испред свог аутомобила којим је одвезла децу у школу.

Сумња се да је убиство починио њен бивши партнер З. В. који је са новом партнерком пронађен мртав у другом аутомобилу.

Сведоци су изјавили да је бивши парнер често малтретирао Л. М., да је била и у болници због удараца задобијених у главу, као и да је често била на боловању. Међутим, полиција није много тога учинила иако је сваки пут пријављивала насиље надлежним органима.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво