Читај ми!

Маск: Вратио бих Трампу његов налог на Твитеру

Најбогатији човек света Илон Маск каже да би одблокирао Твитер налог бившег председника САД Доналда Трампа када би процес куповине контролног дела акција компаније био завршен.

Маск, који је једну од највећих друштвених мрежа купио за 44 милијарде долара, одлуку Твитера да блокира Трампов налог је у јануару 2021. назвао "грешком".

"Мислим да није било исправно забранити налог Доналда Трампа. Мислим да је то била грешка", рекао је Маск. Ја бих поништио трајну забрану...Али моје мишљење, и (оснивач Твитера) Џек Дорси, желим да буде јасно, дели ово мишљење, да не би требало да имамо сталне забране", додао је Маск.

Трамп је трајно суспендован са Твитера након упада његових приаталица на Капитол хил 6. јануара 2021. због кршења правила платформе против подстицања насиља, одлуке за коју је компанија рекла да је подржао Дорси.

Твитер је одбио да коментарише Маскове коментаре.

Трамп је недавно рекао да се не би враћао на Твитер чак и ако би му налог био враћен, пошто сада промовише своју сопствену друштвену мрежу, Трут Соушал.

Са друге стране, Маск је признао да његова куповина Твитера и Трампов повратак још нису готова ствар. "Рећи ћу да још увек не поседујем Твитер, тако да ово није ствар која ће се сигурно десити", рекао је Маск.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво